Κάποιοι έξυπνοι τρόποι για να βάζεις τέλεια eyeliner!

Το eyeliner μερικές φορές και για μερικά κορίτσια, φαντάζει πυρηνική φυσική. Σας επισημάνω κάποιους έξυπνους τρόπους για να βάζετε τέλεια eyeliner! Υπάρχουν μέρες που όσο και να παιδευτούμε απλά δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή γραμμή και καταλήγουμε να ξεβαφόμαστε ή να βγαίνουμε έξω αποκαμωμένες και με κακό eyeliner.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, πριν τη βάση, το κονσίλερ και τα λοιπά δηλαδή, κάνεις το μακιγιάζ των ματιών. Τραβάμε μία γραμμή όσο καλύτερα μπορούμε και στην συνέχεια σβήνουμε ότι περισσεύει δημιουργώντας το τέλειο γατίσιο αποτέλεσμα και μετά από πάνω περνάμε το μεικάπ και όλα τα λοιπά.

Αν δυσκολεύεσαι στο να φτιάξεις το τέλειο πάχος στη γραμμή σου, ξεκίνα από το πάνω πάνω τμήμα! Φτιάξε το σχέδιο που θέλεις και γέμισε το μέσα. Ακόμα και λάθος να κάνεις, θα είναι πολύ ευκολότερο να το σβήσεις, καθώς θα έχεις χρησιμοποιήσει λίγο προϊόν.

Ο τρόπος να το φτιάξεις εύκολα, είναι να σχεδιάσεις την πάνω γραμμή ελαφρώς πιο πάνω από το τέλος των βλεφαρίδων σου και μία ακόμα στη βάση των βλεφαρίδων. Τέλος, γεμίζεις το κενό.

Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητη ταινία!

Πάρε το σελοτέιπ και φτιάξε ένα στένσιλ γατίσιου βλέματος. Πάρε το χρόνο σου, μέχρι να φτιάξεις το σχέδιο που σε ικανοποιεί. Ύστερα, απλά πάρε το προϊόν και χρωμάτισε μέσα. Αφαίρεσε, τώρα, την ταινία. Πανεύκολο

 

 

 

 

Χρησιμοποίησε μαύρο μαλακό μολύβι ματιών!

Το υγρό eyeliner είναι δύσκολο να δουλευτεί και πρέπει να είναι ακριβές, για να φαίνεται ωραίο. Το αποτέλεσμα που δίνει, είναι αρκετά σκληρό, οπότε δεν ενδείκνυται, ιδιαίτερα, για τις πρωινές ώρες.

Για να αποφύγεις, τις δυσκολίες, χρησιμοποίησε μολύβι! Θα έχεις ένα πιο ρομαντικό και smokey αποτελέσμα και θα είσαι και μέσα στη μόδα, που συνιστά το ατημέλητο λουκ.

 

 

 

Φτιάξε στάμπα με τη γόμα σχολικού μολυβιού!

Κόψε τη γόμα του μολυβιού διαγώνια και βάψε το μέρος, που εξέχει, με μάσκαρα! Μετά, “στάμπαρέ το” στο μάτι σου.  Στην συνέχεια, φτιάξε τη βάση των βλεφαρίδων και θα έχεις  τέλειο αποτέλεσμα! Θα είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Πηγή: ediva.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *