Τάσεις νυχιών Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-2018

Όσον αφορά τις τάσεις των νυχιών το φθινόπωρο / το χειμώνα 2017-2018, η απλότητα εμφανίστηκε, ειδικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι μανικιούρ επικεντρώθηκαν στη δημιουργία φορετών, γρήγορων νυχιών, με πολλά γυμνά νύχια, μικρά νύχια και συμπαγή, γυαλιστερά χρώματα. 

Σκούρα χρώματα όπως το καφέ, το γκρι, το μαύρο και το burgundy κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα nude νύχια, τα ροζ και τα κόκκινα δεν θα είναι εξίσου σημαντικά.

Διαλέξτε λοιπόν το χρώμα του μανό ή τον συνδυασμό αποχρώσεων για να δημιουργήσετε εκπληκτικά χειμωνιάτικα μανικιούρ, απλά ή στολισμένα με αστραφτερές λεπτομέρειες και υπέροχα σχέδια.

Αυτό σήμαινε ότι τα πιο πρωτοποριακά στυλ βερνίκια νυχιών της εποχής ξεχώρισαν και καταπλήχθηκαν πολύ πιο αποτελεσματικά.

Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει να πηγαίνετε όλοι έξω με το μανικιούρ σας, ή προτιμάτε να το πάρετε εύκολα, θα βρείτε κάτι που να αρέσει το φθινόπωρο 2017 βερνίκια νυχιών!

Πριν περιηγηθείτε στις καλύτερες τάσεις των νυχιών και των βερνικιών νυχιών για το φθινόπωρο του 2017, σίγουρα θέλετε να μάθετε το μήκος και το σχήμα που πρέπει να ακολουθήσετε στην επόμενη σεζόν. Αυτά είναι τα κοινά μήκη και τα σχήματα της πτώσης 2017 καρφιά κηλίδες στους διαδρόμους:

Κοντά νύχια : Σε μια σκληρή απόφαση να αρνηθεί κανείς τις παραδοσιακές απαιτήσεις για το φύλο, πολλοί μανικιούρ κατέβαλαν τα νύχια των μοντέλων διαδρόμου σε σύντομο, πρακτικό τετράγωνο σχήμα.

 

Κλασσικά οβάλ καρφιά : Αυτό το κλασικό σχήμα είναι λίγο πιο έντονο και πιο έντονο από ένα παραδοσιακό οβάλ, και ήταν χαρά να το βλέπεις σε όλο τον διάδρομο. Είναι ένα τέλειο σχήμα για την καθημερινή ζωή, γιατί εξακολουθεί να είναι απόλυτα κατάλληλο για την εργασία, αλλά ακόμα λίγο ασυνήθιστο.

 

Τετράγωνα νύχια: Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν το τετράγωνο σχήμα στα νύχια τους, ωστόσο μερικές δεν γνωρίζουν τον σωστό τρόπο για να τα σχηματίσουν μόνες τους.

 

Δείτε περισσότερα

Πηγή: https://www.beautetinkyriaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *