Οι νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Οι νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018! Θα γνωρίσουμε αυτά που είναι στη μόδα και εντυπωσιάζουν με τη φωτεινότητα και τη γοητεία τους.

 

Όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν μια απόχρωση με την οποία να είναι ευχαριστημένες και αν θέλουν να την ανανεώσουν, το ιδανικό θα ήταν να προσθέσουν μερικές ανταύγειες με τις νέες χρωματικές τάσεις στα μαλλιά.

Από έντονα κόκκινα, μέχρι ξανθοκόκκινα και από ζεστά καστανά μέχρι ξανθό-ασημί, όλες οι αποχρώσεις είναι ιδιαίτερες και σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει και αγαπάς. Για τις πιο τολμηρές, μπορείς να πετύχεις ένα μοναδικό συνδυασμό με όμπρε μαλλιά με αποχρώσεις του ροζ-ασημί που είναι ένας από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς για φέτος.

Οι τελευταίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018

Κόκκινα

Τα κόκκινα για φέτος είναι φλογερά και εξωτικά, αφού είναι στη μόδα οι έντονες αποχρώσεις είτε του χάλκινου είτε του ξανθοκόκκινου που θυμίζει πορτοκαλί. Μπορείς να παίξεις με ένα σταδιακό χρωματισμό όπως όμπρε ή μπαλαγιάζ, για πιο διακριτικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

 

Καστανό

 

Το καστανό συγκαταλεγεται στις φετινές τάσεις στα χρώματα μαλλιών και περισσότερο οι ζεστές αποχρώσεις του. Ακόμη, η μόδα επιβάλλει μικρές ανταύγειες που θα προσδώσουν ένταση και φωτεινότητα στο χρώμα.

Ξανθό

 

Το ξανθό χρώμα για φέτος, προστάζει τις ψυχρές αποχρώσεις του σταχτί και του ασημί-σαντρέ ή τις ζεστές αποχρώσεις του μελί, που χαρίζουν κομψότητα και νεανική φρεσκάδα. Από τις πιο όμορφες αποχρώσεις είναι το σαντρέ με απαλές μελί ανταύγειες που παίζει με το φως και εντυπωσιάζει με το ιριδίζον του αποτέλεσμα.

Όμπρε

 

Το όμπρε για φέτος είναι τολμηρό και μοντέρνο, αφού αποτελείται από μεγάλες διακυμάνσεις στα χρώματα, είτε αυτά είναι από καστανό σε ξανθό, είτε από καστανό σε ροζ ασημί. Από τις πιο όμορφες και πρωτότυπες εναλλαγές, το καστανό με το ροζ ταιριάζει σε πιο δυναμικά κορίτσια, ενώ αν θέλεις κάτι πιο ζεστό και κομψό, επίλεξε μια εντυπωσιακή εναλλαγή του καστανού με το ξανθό ή το μελί.

 

Δείτε περισσότερα

 

Πηγή:ediva.gr

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *