Πράγματα που οι άνδρες εκτιμούν στη γυναίκα και δεν αφορούν την εμφάνιση!

Πράγματα που οι άνδρες εκτιμούν στη γυναίκα και δεν αφορούν την εμφάνιση! Όλες μας αναρωτηθήκαμε κάποια στιγμή τι είναι αυτό που οι άνδρες εκτιμούν σε μία γυναίκα. Ε, λοιπόν είναι απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να κάνεις και να μην το καταλαβαίνεις που τον κάνουν να σε θέλει όλο και περισσότερο. Η εμφάνιση δεν παίζει καθοριστικό ρόλο για έναν άνδρα.

Κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Θα σου δείξω τι να προσέξεις και τι να διορθώσεις αν θέλεις να του κλέψεις την καρδιά χωρίς να επικεντρώνεται μόνο στη εξωτερική σου εμφάνιση.

Τι είναι αυτό που οι άνδρες εκτιμούν σε μια γυναίκα εκτός από την εμφάνιση της!

 

1) Περιπετειώδης φύση

 

Το να έχει μια γυναίκα περιπετειώδη φύση και να αψηφά κάποιες φορές τα στερεότυπα και τη λογική, είναι από τα πιο ελκυστικά πράγματα που μπορεί να έχεις. Κάθε άντρας βρίσκει ακαταμάχητο αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου, καθώς ταυτίζεται απόλυτα.

2) Να τον φροντίζεις

 

Σε ποιον δεν αρέσει να τον φροντίζουν και να τον νοιάζονται. Έτσι και οι άντρες, καθώς παραμένουν μικρά παιδιά για όλη τους τη ζωή, χρειάζονται κάποιον να τους παροτρύνει και να τους δείχνει με λόγια και με πράξεις, ότι πραγματικά θέλουν το καλό του.

3) Να μαγειρεύεις καλά

 

Σίγουρα η μαγειρική, είναι ένα τεράστιο ατού στα χέρια κάθε γυναίκας. Αν καταφέρεις να φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό, άψογα, τότε έχεις κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά του.

4) Χιούμορ

 

Το χιούμορ είναι αγχολυτικό, δείχνει αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία. Πράγματα που κάθε άντρας αποζητάει από την κοπέλα του. Να αυτοσαρκάζεσαι και να μην φοβάσαι να γίνεις αστεία κάποιες φορές, καθώς είναι από τα στοιχεία που όλοι μας ψάχνουμε σε κάποιον.

5) Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να παίρνεις σωστές αποφάσεις και για εσένα και για τους άλλους. Όταν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία που τους τραβάει όλους κοντά σου.

6) Ειλικρίνεια

 

Να είσαι ειλικρινής και αληθινή με τον άντρα που σε ενδιαφέρει, καθώς διαφορετικά κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν είσαι για εκείνον. Η ειλικρίνεια μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από άσχημες καταστάσεις, το ψέμα από την αντίθετη πλευρά, μπορεί να σε βάλει σε δύσκολες καταστάσεις.

7) Να είσαι ευγενική στον κύκλο του

 

Η ευγένεια, ειδικά στον στενό του συγγενικό και φιλικό κύκλο, είναι κάτι που όλοι οι άντρες θέλουν από την κοπέλα τους. Να είσαι μετρημένη, ευγενική και σωστή για να λάβεις και τα καλύτερα σχόλια από όλους.

8) Να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις

 

Οι σωστές αποφάσεις χρειάζονται σύνεση και σωστή κρίση. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ωριμότητα, κάτι που κάθε άνθρωπος θέλει και αποζητάει από το ταίρι του.

9) Να φροντίζεις τον εαυτό σου

 

Να φροντίζεις τον εαυτό σου, να τρέφεσαι σωστά, χωρίς υπερβολές βέβαια. Μπορείτε να βγαίνετε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά αφιέρωσε κάποιες μέρες για εσένα που θα στραφείς σε πιο υγιεινές λύσεις όσον αφορά τα γεύματα σου και την φυσική σου κατάσταση.

10) Να μην είσαι απόλυτη στις απόψεις σου

 

Να ξέρεις πότε να εμμένεις σε μια άποψη και πότε όχι. Όταν βλέπεις πως ο άλλος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί μια άποψη, αφού έχεις δώσει όλα τα επιχειρήματα που μπορείς, σταματάς και το ξεχνάς. Δεν χρειάζεται να μαλώνεις για μικροπράγματα και για εγωισμούς. Αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσει σε εσένα ο άνθρωπός σου.

Οι άνδρες εκτιμούν την καλή παρέα, με χιούμορ και σίγουρα αποζητούν μια κοπέλα με όμορφους τρόπους και αυτοπεποίθηση. Αν αποκτήσεις κάποια ή όλα από τα στοιχεία παραπάνω, να είσαι σίγουρη πως η καρδιά του θα είναι δική σου για πάντα.

 

Διαβάστε περισσότερα

 

Πηγή:ediva.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *