Σημάδια ότι έχετε αμοιβαία αισθήματα με αυτόν που θες!

Σημάδια ότι έχετε αμοιβαία αισθήματα με αυτόν που θες! Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν αυτός που σου αρέσει έχει αμοιβαία αισθήματα. Αυτό συμβαίνει ειδικά όταν δεν είσαι σίγουρη για τα δικά σου συναισθήματα. Σίγουρα αναρωτιέσαι αν πραγματικά υπάρχει κάτι παραπάνω ή αν απλώς κάνετε καλή παρέα.

Το κάτι παραπάνω μπορείς να το καταλάβεις από διάφορα σημάδια που το δηλώνουν. Από τον τρόπο που μιλάτε μεταξύ σας μέχρι την γλώσσα του σώματος που τις περισσότερες φορές εκδηλώνει τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας.

1. Η συμπεριφορά του όταν είστε έξω

 

Είτε βγαίνετε μόνοι είτε με παρέα μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Αν τσεκάρει συχνά το κινητό του, δείχνει να βαριέται και κοιτάζει περισσότερο τον υπόλοιπο κόσμο του μαγαζιού και όχι εσένα, τότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Το αντίστροφο ισχύει αν όταν είστε μαζί έχει καλή διάθεση, σου δείχνει προσοχή και κάνει eye contact συχνά.

2. Η διαστολή των ματιών

 

Σε όλους τους ανθρώπους συμβαίνει όταν έχουμε μπροστά μας κάτι που μας αρέσει αυτομάτως τα μάτια μας διαστέλλονται. Φυσικά αυτό συμβαίνει σε ποιο σκοτεινό περιβάλλον οπότε αν βγαίνετε τη νύχτα μην μπερδευτείς από αυτό το σημάδι.

3. Η γλώσσα του σώματος

 

Ένδειξη ότι έχετε αμοιβαία αισθήματα ο ένας για τον άλλο, είναι η θέση που παίρνουν τα πόδια μας όταν κάποιος μας αρέσει. Αν τα πόδια του γυρνάνε προς την θέση που βρίσκεσαι τότε υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του.

4. Η οπτική επαφή

Όταν τα βλέμματά σας συναντιούνται είναι ένα σίγουρο σημάδι αμοιβαίας έλξης. Επίσης μπορεί να έχεις παρατηρήσεις να σε “τσεκάρει” από πάνω μέχρι κάτω σε άσχετες στιγμές, που είναι ένα σίγουρο σημάδι έλξης.

5. Θέλει να κάθεται δίπλα σου

 

Αν έχει συμβεί μία φορά είναι τυχαίο, αλλά έχετε βγει πολλές φορές και έχεις παρατηρήσει πώς συνέχεια σε πλησιάζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δείχνει πώς σε θέλει και προσπαθεί να είναι κοντά σου.

6. Σε αγγίζει συχνά

 

Τα σημεία που σε αγγίζει είναι μη σeξουαλικά, για παράδειγμα στους ώμους αλλά το κάνει συνέχεια. Οι άνθρωποι αγγίζουμε τους άλλους όταν είμαστε άνετα μαζί τους, πράγμα που είναι ένδειξη πώς έχετε ένα επίπεδο εμπιστοσύνης και άνεσης μεταξύ σας.

7. Σου κάνει πολλές ερωτήσεις

 

Όταν σου αρέσει κάποιος θέλεις να ξέρεις τα πάντα γι αυτόν. Έτσι και το άτομο που σου αρέσει σου κάνει πολλές ερωτήσεις που αφορούν την ζωή σου. Αυτό δείχνει αμοιβαία αισθήματα και είναι καλή ευκαιρία να μάθεις κι εσύ για την ζωή του.

8. Δεν είναι άνετος

 

Εκτός αν έχει σοβαρές κοινωνικές ανασφάλειες, αν δεν είναι άνετος όταν είστε μαζί αγχώνεται γιατί του αρέσεις. Μπορεί να αισθάνεται πιο ντροπαλός από ποτέ γιατί νιώθει πράγματα για σένα.

 

Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

 

Πηγή:ediva.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *